15 januari, 2019

Välkommen på utställning och inspirationsträff 1/2-19

Den 1:e februari ses vi på Järnvägsgatan 16, i Via Appias gamla lokaler, äter en god frukost tillsammans och inspireras av kampanjerna ”En vanlig dag på jobbet” som tagits fram av Brottsförebyggande Centrum i Värmland tillsammans med Happy Republic Reklambyrå.

01 feb

Anmäl dig till eventet

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen! Facebook E-post

Kampanjerna har under 3 år visat upp den bistra sanningen bakom trakasserier och diskriminering i arbetslivet. Under den här inspirationsträffen får ni inte bara höra om den vågade kampanjen som visar den nakna sanningen, utan även få gå den tillhörande utställningen som är öppen under hela v.5 i samma lokaler.

Anmäl er gärna i god tid då vi har begränsat antal platser.

När: 1 februari kl. 7.30- 9.00.
Var: Järnvägsgatan 16 (Via Appias gamla lokal)
Pris: 79:- yrkesverksam medlem, 99:- yrkesverksam, ej medlem, 49:- student.

Anmälan: info@nullmarknadsforeningen.nu