11 mars, 2019

En inspirationsfrukost om att bry sig om!

Hur kan en organisation som sysselsätter cirka 400 personer som lever i hemlöshet och socialt utanförskap överleva – utan bidrag från stat och kommun? Och dessutom möta det växande utanförskapet genom att öppna nya kontor – som i Karlstad.

22 mar

Anmäl dig till eventet

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!

Ett av svaren är att det finns riktigt stora som är riktigt snälla. Som Faktums bästis i Göteborg – Clarion Hotel Post. Människorna på Post är proffs på att bry sig om sin omgivning och jobbar efter devisen People – Planet – Profit. Och rätt så mycket Passion.

Faktum har funnits sedan 2001. Affärsmodellen är enkel. Försäljarna av gatutidningen investerar sina egna pengar när de köper tidningen för 30 kronor. Sedan säljer de för 60 kronor – mellanskillnaden behåller de. Försäljarna är Faktums viktigaste marknadsförare men gatutidningen driver också kampanjer, debatterar och har samarbeten med reklam- och eventbyråer.

Kom och lyssna på vd Peter Kronvall, verksamhetsansvarig i Gatutidningen Faktum Karlstad Mia Larsson och Maria Vallin som är Passion Manager på Clarion Hotel Post.

Det blir såklart en redig hotellfrukost också.

När: Fredag 22 mars kl. 7.30- 9.00.
Var: Clarion Collection Hotel Plaza, Västra Torggatan 2
Pris: 150 kronor (ett nummer av Faktum ingår)
Anmälan: info@nullmarknadsforeningen.nu