19 mars, 2019

Guldvargen 2019 — Årets jury

Som vanligt är vi oerhört stolta över Guldvargens jury. I år har vi ett riktigt tungt gäng med otrolig bred erfarenhet och kunskap som kommer göra sitt yttersta för att lyfta fram Värmlands bästa kommunikation.

Karin Larsson

Karin jobbar idag som Producent på Oddway Film Production. Förutom den traditionella producentrollen så hjälper hon också sina kunder att tänka strategiskt kring rörlig kommunikation och ibland gör hon även inspirationsföreläsningar.Tidigare byråchef på Brand Experience byrån Nine Yards och dessförinnan på Volvo Cars över 20 år. Där jobbade hon med alla typer av kommunikation, bl a som Informationchef och Kommunikationsdirektör.Karin brinner för att utveckla varumärken inifrån och tror på att all kommunikation måste hänga ihop oavsett kanal. Hon vill att kommunikationen berör och förflyttar människors tankar från en punkt till en annan. Allt beroende på vilken effekt man vill ha.


Andreas Sundqvist

Andreas arbetar sedan 2017 på Grey Gothenburg och har sedan 2018 rollen som Creative Director & Strategist.

Efter många år på olika universitet och utbildningar avslutade han med en Master of Fine Arts in Design. Från frilansupdrag och konstnärskollektiv tog karriären fart som art director med fokus på digitala medier på Daddy, sedermera CP+B Europe. Med åren fick han rollen av kreativ ledare med fokus på koncept- och varumärkesutveckling, byråutveckling och digital transformation, t ex på Valentin Byhr. Kunderna har varierat, från lokala till, och med en slagsida åt, internationella, i varierade branscher. Några kunder han arbetat med under sin 15 år som reklamarbetare har varit Volvo Cars, Volvo Buses, Volvo Construction equipment, UD Trucks, Saab Automobile, Bihr, Scandinavian Airlines, Telia, Burger King, Bauer Hockey. Han har också jobbat med finanskunder som Collector Bank och fastighetskunder som Castellum och Sverigehuset.

När han inte jobbar är han helst med sina barn och fru, i naturen, i ett tält eller i sitt sommarhus. Får han tid underhåller han sitt intresse för fotografi och musik och han drömmer om att en dag få tid att göra alla de där konstprojekten som lags på hög genom åren.


Maria Hellbjörn

Kristinehamnsbördig journalist som tänker mycket på döden och drivs av en vilja att inte göra folk besvikna. Började som reporter på Värmlands folkblad och hamnade på reklambyrå i Göteborg efter en sväng i tv-branschen i Stockholm. Jobbar i dag framgångsrikt med sin självkänsla och som VD och strateg på normkreativa byrån Hellbjörn Schedwin.


Tobias Hammar

Tobias arbetar som Creative Director och strateg på ICA EMV Designbyrå. Han har en bakgrund som ekonomijournalist, redaktionschef, copywriter och kommunikationsstrateg. Han är uppvuxen i Karlstad och bor i Göteborg.