14 april, 2023

Biljetterna till Guldvargen 2023

Biljettförsäljningen till Guldvargen 2023 har öppnat! Passa på att köpa en biljett till denna magiska gala kväll på Elite Stadshotellet

Guldvargen Galan 2023
05 maj

Scrolla ned på sidan för att köpa biljett

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!

Välkommen till en kväll av lyx och spänning, Guldvargen 2023!

Biljettförsäljningen till Guldvargen 2023 har öppnat! Passa på att köpa en biljett till denna magiska gala kväll på Elite Stadshotellet

Vi är stolta att presentera Värmlands största kommunikationspris, där vi hyllar de mest kreativa och banbrytande kommunikationsprojekten i regionen.

Under kvällen kommer du att bli omgiven av inspirerande människor och kreativa idéer. Du bjuds på en läcker 3 -rättersmiddag som kommer få dina smaklökar att jubla och få njuta av underhållning som kommer att få dig att vilja dansa hela natten.

Men det är inte bara en fest, utan också en chans att upptäcka det senaste inom kommunikationsvärlden och möta branschens ledande innovatörer. Oavsett om du är en kommunikationsproffs, en nybörjare eller bara nyfiken på vad som händer i Värmland, kommer du att ha en fantastisk kväll.

Så låt oss höja glasen och fira de som har gjort en riktig skillnad i kommunikationsbranschen i Värmland. Kom och upplev en kväll full av lyx och spänning på Värmlands största kommunikationspris Guld Vargen Galan 2023.

Dresscode: Gala – vibe

Plats: Elite Statshotellet, ingång via Vana Spa. Se skyltning på plats.

**Biljettförsäljningen stänger 28e april och de 50 första får en goodiebag. **

Biljetten inkluderar: En härlig trerätters middag, välkomstdrink och två goa glas till maten – samt underhållning under hela kvällen i form av konferencier, artist och dj. Håll utkik på sociala medier för mer detaljer kring själva kvällen. Har du frågor får du mer än gärna mejla oss: info@nullmarknadsforeningen.nu

Vi ses!!

Om du inte är medlem passa på att bli det här http://www.marknadsforeningen.nu/bli-medlem/