13 mars, 2023

Föreläsning med Mattias Åkerberg

Kämpar du med att skriva så att dina texter blir lästa? Får inte det du skriver folk att köpa? Då är den här föreläsningen med Mattias Åkerberg för dig. Utifrån Copyboken (utkommer hösten 2022) ger han dig verktygen, knepen och formlerna som tar ditt skrivande till nya höjder.

Mattias Åkerberg med sin nya bok copyboken
05 apr

Hoppas vi ses där!

Scrolla längre ned på sidan för att hitta länk till biljetter

Gör läsare till kunder-Förvandla ord till pengar

Kämpar du med att skriva så att dina texter blir lästa? Får inte det du skriver folk att köpa? Då är den här föreläsningen med Mattias Åkerberg för dig. Utifrån Copyboken (utkommer hösten 2022) ger han dig verktygen, knepen och formlerna som tar ditt skrivande till nya höjder.

Föreläsningen är den 5 April kl 17.00 på Olssons Bazar, Karlstad

Från Mattias Åkerberg får du lära dig:

  • Att skaffa dig kundskap (innan du skriver)
  • Att förstå problemet – och vad du EGENTLIGEN säljer
  • Att följa checklistan för effektiv copywriting
  • Att skriva fokuserat med pomodoro
  • Att formulera rubriker som får läsaren på kroken

Mattias Åkerberg är mannen bakom Please copy me – en samlingsplats för alla som vill skriva bättre kommersiella texter. Han är författare till Sälj det med ord och nya Copyboken, och driver dessutom Copypodden och Copyklubben. Du hittar mer om Mattias på www.pleasecopyme.se

https://youtube.com/shorts/ntxImT0K4RE?feature=share

Mattias är copywriter och UX-writer och har tidigare skrivit Sälj det med ord, som över 10 000 kloka redan har läst. Han skriver för bland andra Storytel, Apohem, Confetti, Eklund Stockholm New York samt Kavat. Mattias är en van föreläsare och utbildare som lärt över 25 000 kreatörer och kommunikatörer att skriva mer säljande – genom föreläsningar, utbildningar, böcker, poddar och onlinekurser.

Mattias nya bok Copyboken (värde 496 kronor) INGÅR i priset för alla som köper en biljett till föreläsningen. Du får boken, signerad om du önskar, på plats. Det kommer också serveras lättare tilltugg. Ses där!

Håll ögonen öppna, det kommer att komma flera event i år, dom hittar ni här http://www.marknadsforeningen.nu/event/