23 april, 2024

Årets konferencierer

Årets konferencier är ingen mindre än Mikael Björemo som du kan läsa mer om här nedan.

Och i år har vi inte bara en otrolig konferencier. Vi har även laddat upp med två härliga co-hosts kvällen till ära. Möjligtvis känner ni igen den första och hon behöver kanske inte någon närmare presentation? Hon är nämligen med i vår styrelse – Synne Nyland! Vår andra härliga co-host är ingen mindre än Johan Eriksson från Great Event. Läs mer om Johan och Synne här nedan.

Mikael Björemo

Mikael Björemo
Årets konferencier

Berätta kort om dig själv. Vem är du och varför du vill vara konferencier på galan?
Mitt namn är Mikael Björemo och jag jobbar sedan ett halvår tillbaka som projektledare för stora evenemang på Karlstads kommun. Tidigare var jag event- och marknadsansvarig på Handelskammaren Värmland, där jag modererade de flesta av våra träffar. Jag älskar bra kommunikation och marknadsföring, att tävla och stå på scen. Så att få vara konferencier för Guldvargen känns fantastisk roligt!

Vad ser du mest fram emot med galan?
Att få vara en del av, och förhoppningsvis även få bidra till, den härliga feststämningen. Plus att få se alla glada och stolta vinnare!

Synne

Synne Nyland
Co-host

Berätta kort om dig själv. Vem är du och varför du vill vara konferencier på galan?
En halvgalen norsk som inte hatar att stå i centrum.

Vad ser du mest fram emot med galan? Ser fram emot att träffa alla, samt se vilka som kammar hem årets priser.

Foto: Iselin Sundberg Isy Stories

Johan

Johan Eriksson
Co-host

Berätta kort om dig själv. Vem är du och varför du vill vara konferencier på galan?
Johan Eriksson heter jag och arbetar som projektledare på Great Event med fokus på event, företagsarrangemang och projektledning. Jag blev otroligt glad när jag fick förfrågan att vara konferencier på Guldvargen 2024 och tackade JA direkt. Guldvargen är en väldigt viktig gala där branschens bästa inom marknadsföring, reklam och kreativitet samlas. Jag vill vara en del och förgylla deras kväll tillsammans med Marknadsföreningen i Värmland.

Vad ser du mest fram emot med galan?
Skratt, glädje och en otroligt trevlig stämning.

Foto: Iselin Sundberg Isy Stories