24 mars, 2023

Skapar-AW med Mias Raku

Passa på! Marknadsföreningen i samarbete med Mias Raku erbjuder er en tretimmars-kurs, lera & efterbearbetning till ett värde av 1200:- . Kursen är indelad i tre block och Mia kommer lära er grunderna i keramik. 1. Dreja, 2. Kavla & Tumma, 3 Avsluta med ett glas bubbel.

Två personer på keramiskkurs som blir utbildad av Mia
19 apr

Hoppas vi ses där!

Scrolla längre ned på sidan för att anmäla sig till eventet

Skapar-AW med Mias Raku, dreja, kavla och tumma

Passa på! Marknadsföreningen i samarbete med Mias Raku erbjuder er en tretimmars-kurs, lera & efterbearbetning till ett värde av 1200:- . Kursen är indelad i tre block och Mia kommer lära er grunderna i keramik. 1. Dreja, 2. Kavla & Tumma, 3. Avsluta med ett glas bubbel. 

När: 19 april kl 17.30 – 20.30 

Vart: Medborgarskolan, Vasagatan 8 Herrhagen, ingång på baksidan

Pris: 500 kr / person (endast medlemmar). Anmälan är bindande, betlning sker i dörren.

Mia Jansson 

En välkänd keramiker med ett hjärta för utveckling och för skapandet i lera. Hon är utbildad pedagog och ser varje persons egna formspråk som mål i kurserna. Leran har som många vet en läkande förmåga vilket Mia själv har erfarenhet av.

Länk till Mias instagram: https://www.instagram.com/miasraku/

Håll ögonen öppna, det kommer att komma flera event i år, dom hittar ni här http://www.marknadsforeningen.nu/event/